Wednesday, November 4, 2009

Citer Raya 2009




Raya tahun 2009 rasa memang happy sangat, sebab rasa mcm betul2 raya la...
sebab tak pernah2 la aku punya baju raya spi dekat 10 pasang.
Lagi satu baju raya sekeluarga tahun ni 2 sets.

May be yg rasa seronok sangat sebab ank2 dh semakin besar & Aliesya hampir genap posa 30hari. Dia dapat posa 28hari. Hebat anak mama.... 2 hari x posa pun sebab dia demam panas...

Seronok tengok keletah anak-anak masa hari raya tu...

Rasa bersyukur pada Allah s.w.t kerana memberikan anugerah yg tak terhingga dan juga suami yang penyayang & understanding...

Semoga ianya kekal hingga ke akhir hayat... AMIN...

No comments:

Post a Comment

Sudut Bahasa

Kata Adjektif

Kata adjektif boleh dikenal pasti dan dibezakan daripada kata nama atau kata penguat.Dalam ayat, kata adjektif berfungsi menerangkan keadaan atau sifat bagi suatu kata nama atau frasa nama.Contohnya; amat sakit, sakit sungguh,amat banyak, lebar sekali, sangat lain, lain sekali.

Jenis-jenis kata adjektif:-

1. Sifatan 6. warna

2. waktu 7. ukuran

3. pancaindera 8. cara

4. jarak 9. perasaan

5. bentuk



There was an error in this gadget